تبلیغات
گل یاس - آش آبغوره تبریز ( آش گوجه فرنگی )


  

 

 

مواد لازم

 

لپه ( یا لوبیا چشم بلبلی ) یک پیمانه

برتج :نصف  پیمانه

بلغور : نصف پیمانه

سبزی شامل جعفری و تره به میزان مساوی : دو لیوان

آب مرغ یا گوشت : 5 لیوان

آبغوره : نصف لیوان ( میتونید این مقدار رو کمتر یا بیشتر کنید )

گوچه فرنگی : یک کیلو

نعناع خشک : 2 قاشق غذاخوری

 طرز تهیه

 

لپه  رو یکی دوساعت خیس کنید چند بار آبش رو عوض کنید بعد بلغور رو هم بهش اضافه کنید  نیم ساعت هم با بلغور بخیسونید  بعد آبکش کرده و بریزید تو آب مرغ و بزارید رو گاز وقتی لپه نیم پزشد  برنج رو بهش اضافه کنید  تاکاملا پخته شده و برنج ها بشکفند ( اگه ازلوبیا چشم بلبلی استفاده کردید اون رو جدا گانه بپزید ،  بلغور و برنج رو با آب مرغ بپزید وقتی برنج کاملا شکفت لوبیای پخته رو بهش اضافه کنید ) ، پوست گوچه ها رو با استفاده از آب داغ بگیرید  بعد اونها رو بریزید تو میکسر تا حسابی پوره بشن ، پوره گوجه فرنگی و سبزی رو هم به اش اضافه کنید و اجازه بدید سبزی ها پخته شده و آش جابیفته ( درهرمرحله اگه احساس کردید آش سفت شده میتونید آب جوش یا آب مرغ بخش اضافه کنید ) درانتها نمک و ـبغوره رو بهش اضاف کنید یه جوش که زد نعناع رو بریزید توش هم بزنید و ازرو گازبر دارید.

این آش اونقدر خوشمزه ست که ازخوردنش سیر نمیشید.

 بعضی ها گوجه فرنگی رو حذف میکنن و آش سبزرنگ میشه اما من با گوجه فرنگی بیشتر دوست دارم



تاریخ : دوشنبه 2 تیر 1393 | 10:32 ق.ظ | نویسنده : گمشده روزگار | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.