تبلیغات
گل یاس - آموزش لازانیا


آموزش درست کردن لازانیا

موادلازم : برای ۴ الی ۶ نفر

گوشت چرخ کرده۰/۵ کیلو
پیاز۲ عدد
ادویه۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگینصف استکان
هویج رنده شدهیک چهارم استکان
فلفل دلمه ای۱ عدد
لازانیایک بسته
پنیر پیتزا رنده شده۲ استکان
نخود فرنگینصف استکان
قارچ خرد کرده۱ استکان

طرز تهیه لازانیا :

 

 گوشت و پیاز رنده شده را خوب سرخ کنید . نخودفرنگی را بپزید.هویج رنده شده و قارچ و فلفل دلمه را سرخ کنید و همه مواد را جز پنیر با هم مخلوط کنید.وبگذارید روی حرارت کم بپزد .

آب را در قابلمه بزرگی جوش بیاورید . نمک و یک نوک قاشق روغن بزنید . وقتی آب جوش آمد ، تکه های لازانیا را در آن بیندازید . مراقب باشید خمیرها به هم نچسبند . پس از آن که خمیر نرم شد ، در ظرف نسوز یا پیرکس ، ابتدا کمی از آب مایه لازانیا بریزید ، یک ردیف خمیر بچینید . رویش مایه لازانیا بریزید و پنیر بپاشید و لایه لایه تا آخر ادامه دهید . در حرارت ۱۸۰ درجه فر مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه بپزید . روی حرارت کم هم می شود لازانیا را پخت .



تاریخ : سه شنبه 27 خرداد 1393 | 12:00 ب.ظ | نویسنده : گمشده روزگار | عاشق
.: Weblog Themes By SlideTheme :.